Co nám přináší klasický chléb z „bílé mouky“?


</div>
<p>
	„Normální“ chléb a pečivo jsou zpravidla v klasických pekárnách vyráběny z bílé mouky, protože to je vděčný produkt a dobře se z něj pekařům peče. Bílá mouka obsahuje převážně lepek a téměř žádné živiny, právě proto, že je vymílaná a zbavená klíčku i obalu, ve kterém se nacházejí původní živiny a vitamíny. Proč se tomu tak děje? Proč se zrna zbavují klíčku? Protože klíček je olejnatý a mouka by se brzo „kazila“, a to ve skladech není žádoucí. Navíc díky přemíře lepku se z ní hospodyňkám lépe peče. A vy si sice na takovémto pečivu pochutnáte, ale ve své podstatě vám do těla nepřinese nic extra zdravého.</p>
<h2>
	Zdravě hubnout s chlebem v ruce?!</h2>
<p>Nevěříte? Nejdříve zkuste, a pak třeba uvěříte. V dietě jsou totiž nejhorší ze všeho zákazy. Už jen tím, že při dodržování správného životního stylu a dodržování pravidelného zdravého jídelníčku, se počítá s tím, že pečivo prostě vynecháte. Ale když zapomenete na klasiku a upečete si sami <a href=Janin chléb, budete překvapeni, jak chléb může vůbec chutnat a být přitom zdravý! Janin hubnoucí chléb je plný hodnotných surovin jako je vitální pšeničný lepek, odtučněná sójová mouka, sušený žitný kvas (žádné droždí!), ječný slad, sójová drť, která obsahuje arašídy a velmi zdravá a žádaná lněná semínka.